Over Joke

Liefde voor taal

Op negenjarige leeftijd schrijf ik – met roze geurpen  – het boek Els op het paard. In de ban van de Tweede Wereldoorlog en het dagboek van Anne Frank, begon ik een aantal jaar later aan mijn eigen dagboek. Mijn  interesse voor geschiedenis was gewekt. Ik volgde de
lerarenopleiding geschiedenis, maar belandde na mijn afstuderen al snel op de redactie van de VARAgids. Daar heb ik de fijne kneepjes van het schrijfambacht geleerd en is mijn  liefde voor taal tot bloei gekomen. Keer op keer ervaar ik hoe heerlijk het is om
woorden op zo’n manier te rangschikken dat de lezer door de tekst rolt, zich vermaakt, wordt geraakt en zonder het te beseffen iets leert of heel bewust in actie komt.

Mijn schrijfwerk is doelgericht, prettig om te lezen en heeft een onverwachte invalshoek. Dat alles dankzij mijn doortastende vragen, luisterend oor en psychologische inzicht. Ik heb een scherpe antenne voor trends en actualiteiten. Mijn kennis en ervaring liggen op het gebied van onderwijs, arbeidsmarkt/ondernemerschap, kunst en media.

 

 

Contact
Meer weten? Heeft u een passende baan voor mij? Neem contact op!
Heeft u een opmerking, of wilt u wat kwijt, aarzel niet en neem ook dan contact op door te bellen, mailen of via het contactformulier.